Medya ve Sinema-TV

Furiosa: Mad Max bir yıl gecikecek

23 Temmuz 2023'te vizyona girmesi beklenen Mad Max ön filminin bir sene sonra 24 Mayıs 2024 yılında vizyona gireceği açıklandı.

Furiosa: Mad Max bir yıl gecikecek

Hikayesi 2015 yılında çıkan Mad Max: Fury Road‘dan önceki zamanlarda geçecek yeni filmden Mad Max hayramlarına üzücü haber geldi.

Furiosa: Mad Max adıyla vizyona girecek yapım, gelen bilgilere göre bir süre daha bekletecek. Warner Bros.‘un yaptığı açıklamaya göre film, mevcut tarihinden 1 sene sonrasında izleyicilerini karşılayacak.

Marvel yeni filmi için Russo kardeşleri ikna edemiyor. Stüdyonun Black Widow yüzünden davalık olması nedeniyle anlaşma bir türlü imzalanmıyor.

Mad Max: Fury Road’un ön filmi ertelendi

George Miller’ın sinema dünyasına kazandırdığı marka, izleyicilerde de hep farklı bir yerde olmayı başardı. 2015 yapımı Mad Max: Fury Road ile hayranlarını memnun eden yapım, evrenini de genişletmek için ilk adımları attı. Tarihler Ekim 2020′yi gösterirken Warner Bros., seriye yeni filmlerin ekleneceğini duyurdu. Bu durum hayranlarda sevince neden olurken, stüdyonun hedefi Furiosa karakterine odaklanmak.

Mad Max: Furiosa Filmi için kollar sıvandıFury Road filmindeki Furiosa’nın gençliğini Anya Taylor-Joy'un canlandıracağı Mad Max: Furiosa filminin çekimlerine haziran ayında başlanması planlanıyor

 Charlize Theron’un canlandırdığı karakter, usta aktrise birçok ödül kazandırdı. Bununla birlikte Fury Road‘dan öncesini anlatacak olan yapım, 2015‘te merak edilen bütün konulara değinmeyi hedefliyor. İlk duyurulduğu zaman çıkış tarihi için 23 Temmuz 2023 gösterilirken, stüdyo hayranlarını üzecek açıklamayı gerçekleştirdi. Merakla beklenen Mad Max ön filmi, 24 Mayıs 2024 yılında vizyona girecek. Bununla birlikte stüdyo, ertelemenin nedenini duyurmaktan kaçındı.

shiftdelete.net

Yorumlar